LGS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZ STRES ATTI

LGS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZ STRES ATTI
Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi Prof. Dr. Türkan Saylan ve Kızılpınar şubelerimizde eğitim gören öğrencilerimiz ile eğitmenlerimizin katılımıyla, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde Voleybol ve Futbol Turnuvası gerçekleştirdik.
Liselere Geçiş Sınavı’na Halk Akademisi Prof. Dr. Türkan Saylan ve Kızılpınar şubelerimizde hazırlanan öğrencilerimiz hafta sonunu spor ile iç içe geçirdiler. Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen Voleybol ve Futbol Turnuvalarına katılan öğrencilerimiz moral ve enerji depolarken, rekabet ve dayanışma ruhunu da ön plana çıkardılar.
BAŞARILAR DİLİYORUM
Birbirinden zevkli ve çekişmeli futbol ve voleybol müsabakalarına sahne olan etkinliklere katılan öğrencilerimize teşekkür eden ve başarılar dileyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Öğrencilerimiz sınav stresinden uzak, gönüllerince bir gün geçirdiler. İnşallah bu etkinliğimizde gerekli moral ve motivasyonu kazanan öğrencilerimiz sınava daha bir arzulu hazırlanacaklar” açıklamasını yaparak, LGS’ye hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diledi.
