SON DAKİKA
20 Ekim 2026, Salı
GÜNDEM

SIRADA O MEYDAN VAR

2 Mayıs 2020 Ertan Gence 1 dk

Süleymanpaşa Belediyesi, Köprübaşı Mevkii’nde balıkçı esnafının düzenli satış noktasına sahip olması için hazırladığı projeyi hayata geçiriyor.

Projenin tamamlanması ile birlikte halihazırda yol kenarında satış yapmaya çalışan balıkçılar güvenle satış yapabilecek, vatandaşlar da rahatça alışverişlerini gerçekleştirebilecek.

YÜKSEL: “ŞEHRİMİZE YAKIŞAN BİR ÇEHRE KAZANDIRACAĞIZ”

Proje ile ilgili hazırlıkları yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, proje hakkında şöyle konuştu: “Köprübaşı Mevkii’nde, balıkçı esnafımızın satış yerlerinin de içinde yer alacağı yeni projemizin detaylarını yerinde planladık. Şehrimize yakışan bir çehre kazandırmayı amaçladığımız bölgede hayata geçireceğimiz proje, Köprübaşı’na hareket katacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.”