ÇBSK Deplasmanda Kazandı

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Voleybol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Bandırma Çelikspor’u set vermeden mağlup ederek 4. galibiyetini hanesine yazdırdı.
Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 5. Grup 6. Hafta maçında Balıkesir Erdek Spor Salonu’nda Bandırma Çelikspor ile kozlarını paylaşan ÇBSK Voleybol Takımı, üstün bir oyun sergiledi. Başa baş geçen heyecan dolu mücadelede rakibine set şansı tanımayan Çorlu temsilcisi; setleri 25 – 23, 25 – 22 ve 25 – 22’lik skorlarla kazanarak karşılaşmadan 3 – 0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.
Sezonun 6. maçında 4. galibiyetini elde eden Çorlu ekibi, ligdeki iddiasını ve yükselen grafiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Başkan Sarıkurt Başarılı Sporcuları Tebrik Etti
Maçın ardından takımı ve teknik ekibi tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “ÇBSK Voleybol Takımımız, Bandırma Çelikspor karşısında ortaya koyduğu harika mücadeleyle bizleri gururlandırdı. Balıkesir deplasmanından 3-0 gibi net bir skorla dönen, 6. maçında 4. galibiyetini elde eden tüm sporcularımızı ve kıymetli teknik ekibimizi gönülden kutluyor, sezon boyunca başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Sırada Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Maçı Var
Deplasmandaki galibiyetin moralini yaşayan ÇBSK Voleybol Takımı, şimdiden kendi sahasında oynayacağı gelecek haftanın hazırlıklarına başladı.
Çorlu temsilcisi, 31 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımını konuk edecek.
Başkan Ahmet Sarıkurt, tüm Çorluluları ve sporseverleri takıma destek olmak üzere tribünlere davet ederek, “Kendi evimizde oynayacağımız bu önemli mücadelede tüm hemşehrilerimizi takımımızın yanında olmaya ve bu coşkuyu birlikte yaşamaya çağırıyorum.” dedi.
